Презентация: Майсторство в занаята

Вчера бяхме на OpenFest Габрово (снимки от Мариян). Беше супер. Тези малки конференции извън София са страхотни и искам да има повече. Но блогвам по друга причина.

Презентацията ми се казваше „Майсторство в занаята“ и комбинира идеи, над които напоследък често разсъждавам. Хареса ми как се получи, макар че има нужда да я поошлайфам малко. По тази причина, ще я повторя в четвъртък (10ти май). Мястото е ФМИ, залата е 200, а часът е 19:15. Ще бъде част от курса по Python, но за разнообразие, няма да говоря за Python. Входът, разбира се, е свободен.

Презентацията е от две части. В първата говоря за програмирането като кариера и няколко трудни истини свързани с него. Втората съдържа няколко урока, които ми се иска да бях научил преди 10 години. Идеите много ме ентусиазират – искам да ги споделя с повече хора.

Така че – заповядайте. Ако имате проблеми с това да намерите ФМИ или залата – пишете ми и ще ви помогна. След това вероятно ще отидем да изпием по една-две бири. Може да останете за тях.

П.П.: Ще кача слайдовете по-късно тази седмица. Ще се опитам да събера част от нещата в блог пост.

9 thoughts on “Презентация: Майсторство в занаята

  1. Може ли някой да я запише, че аз точно тогава не съм в София, а ми се иска да я видя? (вероятно не само и на мен)

  2. И аз бих гледал видеото във Варна с удоволствие! 🙂

  3. Звучи много интересно и ще се радвам, ако наистина се намери начин да се запише видео. Може да го пуснем и във Варна Лаб за да го видят още хора 🙂

  4. Гаранция никой няма да я запише, при толкова фенове на Япъл. Едно време тая платформа беше синоним на аудио-визуалното, а сега ни аудио, ни видео… За кво ли са ви тия ипади/ифони?!

  5. Ако някой откликне на призива ти и запише презентацията, непременно сподели.

  6. Заповядай:

    sethra.info/files/openfests/Gabrovo/2012/Video/HDV_0150.MP4

  7. Във ФМИ беше обещал, че ще качиш презентацията. Може ли ли да пуснеш линк към нея тук или …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.