Реджиналд Брейтуейт

Напоследък се зачитам в един много, много интересен блог, който Петьо ми препоръча. Това е един човек, който се занимава от доста време със занаята и посвещава част от свободното си време да си споделя програмистката мъдрост с нас, младите и зелените. На сайта му ще намерите много есета на програмистска тематика, покриващи най-различни насоки като красив код, добри практити, мениджмент и прочее. Материалите които е изписал от 2004 досега определено си заслужават да бъдат пакетирани в книжка. Четете и се учете.

3 thoughts on “Реджиналд Брейтуейт

  1. Някой го нарече „insanely good“. Харесва ми защото освен да бъде добър програмист (или разработчик, не съм сигурен), пише много добре. Другия кретен (доста по-голям кретен) който бих предложил, е giles bowkett – http://gilesbowkett.blogspot.com/ . По-лек, по-забавен, и по-начесто.

  2. И аз съм голям фен на raganwald. Допади ми хем като стил и съдържание, хем и като честота на публикуване – не бълва като руски локомотив. Някак не мога да възприема (разбирай чета) по 3 поста на ден, дори да са хубави. Просто ако не следя една седмица и щракам на „Mark all read“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.